MM_Keesha_1 MM_Keesha_3 MM_Zami_puszi Keesha_Lotti Rhodesian Ridgeback Zamaar és Fana bújócska Mawanda Moon Rhosesian Ridgeback Kennel Fana Zamaar Rhodesian Ridgeback Fana

XXII. KCHRR klub kiállításon jártunk

XXII. KCHRR klub kiállításon jártunk - 2014-05-17
XXII. KCHRR klub kiállításon jártunk Zamaar-ral a csehországi Lanskroun városban jártunk, a cseh ridgeback klub a kiállításán a XXII. KCHRR klub kiállításon.
Nagy várakozással indultunk el a cseh ridgeback klub XXII. klubkiállításra. Köztudott, hogy Csehországban igen sok és szép ridgeback van. Ismerőseim, viszont invitáltak, hogy menjünk, mert van esélyünk jó eredményt elérni. Akkor még nem tudtam hány kutya nevezett, de az öszlétszámot tudtam. Az első napon 125 ridgeback volt nevezve. A kiállítás egy éppen használaton kívüli jégcsarnokban volt. Mikor beléptünk, csak ridgeback-ot láttunk. Ennyit még nem láttam egy helyen egyszerre. Gyorsan, szervezetten ment a bírálat. Hamarosan mi következtünk. A fiatal osztályban 19-en voltunk. Lassan szűkűlt a létszám és mi  még mindig bent voltunk. Már csak négyen voltunk, mikor kettesével nézett az olasz bírónő minket. Meglett a 4., 3., és mi még futottunk egy utolsó kört. Végül másodikak lettünk, de ez nagyszerű eredmény volt. 
Másnap speciál kiállítás volt igaz csak 96 kutya jelenlétével. Osztályunkba "csak" 13 kan volt. Zamaar és én is talán elfáradtunk és nem tudtunk koncentrálni, de így is az ötödik helyen sorolt be minket  egy másik, szintén olasz bírónő.
Nagyon szép hétvége volt, sokat tanultam, tanultunk a kiállítás rejtelmeiről és újabb ismeretségeket kötöttem.