MM_Keesha_1 MM_Keesha_3 MM_Zami_puszi Keesha_Lotti Rhodesian Ridgeback Zamaar és Fana bújócska Mawanda Moon Rhosesian Ridgeback Kennel Fana Zamaar Rhodesian Ridgeback Fana

II. Ridgeback falkaséta

II. Ridgeback falkaséta - 2015-10-04
II. Ridgeback falkaséta Sikárosi-réten volt a II. Rigeback falkatúra. A sétára közel 30 Rhodesian Ridgeback jött el.
A Sikárosi-rét "messze" benn van a hegyvidék közepén. Azt szokták mondani, hogy a hegységet az Esztergom-Pomáz egyenes mellett kell szétválasztani Pilisre, illetve Visegrádi-hegységre. A Sikárosi-rét ennek az egyenesnek a mentén található. Bárhonnan közelíted meg, legalább 10-12 kilométer az út. Fele oda, másik fele vissza.
A találkozó reggel 10 órakkor volt. Mi Zamaarral mentünk csak, mivel két nappal korábban Fana egy kisebb balesetett szenvedett és így szigorúan ágyba volt parancsolva.
Csodálatos helyeken jártunk és sok oylan emberrel is találkoztunk, akikkel csak a virtuális világban ismetük egymást. A kutyák is jól érezték magukat, igaz felváltva, de rohangálhattak egy kicsit a mezőn és az erdőben is. 
A pihenők alatt játékos feladatokat oldottunk meg és nem utolsó sorban a Rhodesian Ridgeback fajtamentésnek gyűjtöttünk némi adományt.